T&C

TERMENI SI CONDITII

Site-ul este operat de societatea Eftimie Family SRL-D  înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J16/400/2015, având codul fiscal 34207036.

Eftimie Family SRL-D Poate vinde produse on-line, conform legislatiei in vigoare sau comanda se poate face prin email sau telefonic in cazul in care pretul produsului nu este afisat. Prezentul site este un site de informare, cosul de cumparaturi avand doar rolul de a va permite sa ne transmiteti mai simplu si mai rapid ce produse doriti sa comandati.

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu informativ, descrierile si pozele aferente produselor fiind cu titlu informativ. Preturile, descrierile si detaliile prezentate pe site sunt cu titlu informativ, si nu creeaza obligatii contractuale intre Eftimie Family SRL-D si vizitatorii site-ului.

Preturile, descrierile produselor, pozele, manualele tehnice si orice alte informatii prezentate pe site se pot schimba in orice moment, fara notificare prealabila.

Livrarea Produselor

Acesta produse pot fi livrate prin curier in localitatie unde firma Urgent Cargus are arie de acoperire cu KM „0”, pentru restul localitatilor livrarea se va face prin plata chilometrilor suplimentari de catre client

Aceste produse pot ajunge in orice localitate din tara.
Timpul de livrare este de cel mult 7 zile lucratoare.
Produsele se vor livra folosind metoda aleasa de dumneavoastra in 1-4 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

In cazuri speciale www.robert-eftimie.ro are dreptul de a modifica termenul de livrare anuntandu-va despre aceasta. In cazul in care nu veti fi gasit la termenul stabilit pentru livrare www.robert-eftimie.ro va pastra bunurile comandate inca 1 – 3 zile incercand contactarea dvs. pentru a finaliza livrarea. In cazul in care nu veti fi gasit comanda se va anula.

Firma Eftimie Family nu este raspunzatoare de eventualele deteriorari ale produselor ce sunt transportate necorespunzator prin intermediul unui transportator propus de Eftimie Family sau propus de dvs. si agreat de dvs.

Livrare:
Pentru comenzi de minim 299 lei livrarea este gratuita prin curier

Pentru comenzi sub 299 lei livrarea prin curier costa 28 lei

Pentru comenzi de minim 150lei livrarea este gratuita prin posta

Pentru comenzi sub 150 lei livrarea prin posta costa 5 lei

Pentru comenzile din Craiova nu se aplica taxa de livrare

Curieri

  • Urgent Cargus
  • Fan Courier

 

Va rugam sa ne contactati daca apar intarzieri in livrarea coletului.

Livrarea este gratuita prin curier rapid, pentru orice comanda de peste 299 lei, numai in localitatile in care exista punct de lucru Urgent Cargus/Fan Curier (sau arondate zonei respective), pentru restul localitatilor livrarea se face doar daca clientul suporta costul kilometrilor suplimentari.

Comanda

Pentru a face o comanda online nu trebuie decat sa navigati pe site-ul nostru cautand produsul dorit.

odata ca l-ati gasit puteti vedea mai multe detalii apasand pe poza acestuia.

Daca acest produs va satisface dorintele il puteti adauga in cosul de cumparaturi prin apasarea butonului ADAUGA IN COS.

 PLATA

Eftmie Family pune la dispozitia clientilor urmatoarea modalitate de plata:

Plata numerar la livrare

Retur

Perioada de returnare este de 30 zile.

Produsul se va returna in cel mult 30 zile calendaristice de la plasarea comenzi.

Costul returului este suportat de catre client.

Returul se accepta doar daca produsul este in ambaajul original si nu prezinta urme de folosire.

 Imaginile prezentate pe acest site sunt cu titlu de prezentare si nu constituie obligatie contractuala.